14/5/11

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ EBOOKS

H ιστορία του Νεμάνια: www.free-ebooks.gr/gr/e-rafi.php?id=1603

Στη γιορτή: www.free-ebooks.gr/gr/e-rafi.php?id=1993

Πατήστε στους παραπάνω συνδέσμους για να κατεβάσετε δωρεάν τις δυο αυτές ιστορίες του Ελ Ρόυ μαζί με τη μουσική που τις συνοδεύει.

Ευχαριστούμε τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη για την πρότασή του αυτή στα πλαίσια μιας συνάντησης της Ηρακλειώτικης Λέσχης Ανάγνωσης 'Φυλλομετρήματα'.


Περιγραφή του βιβλίου 'H ιστορία του Νεμάνια':

Θα σας πω, ή μάλλον θα σας γράψω, μια αληθινή ιστορία που μόνο αληθινή δεν είναι.

Μιλάει για το τι γίνεται όταν κάποιος καταλαβαίνει ότι η πλατεία που ζει δεν είναι τόσο μεγάλη και ελεύθερη όσο λένε, αλλά τριγύρω έχει γκρίζα τείχη.

Μιλάει για έναν άνθρωπο που του είπαν ότι είναι κάποιος, αλλά δεν τους πίστεψε. Μιλάει για φωτιές και πλημμύρες, για λιακάδες και γιορτές.

Μιλάει για τη ζωή.


Περιγραφή του βιβλίου 'Στη γιορτή':

Το βιβλίο αυτό περιγράφει τα γεγονότα της εξέγερσης των τεράτων και των νικημένων στις πλατείες των σκυφτών ανθρώπων της πόλης. Μια μικρή ιστορία δημιουργικής και (αυτό)καταστροφικής επανάστασης αφιερωμένη σε αυτούς που έρχονται από μακριά, πίσω από τα αστέρια. Από μια άλλη νύχτα.

Το Στη Γιορτή είναι το δεύτερο βιβλίο του Ελ Ρόι, μετά την Ιστορία του Νεμάνια την οποία έγραψε το 2005 στην ηλικία των είκοσι ετών. Ο Ελ Ρόι ισχυρίζεται πως η ιστορία που αφηγείται είναι αληθινή και ότι οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι πραγματικά πρόσωπα. Αυτό αφήνεται στην κρίση του καθενός.

Στο αρχείο περιέχονται και κάποια τραγούδια που συνοδεύουν το βιβλίο.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο αυτό στην ιστοσελίδα http://efyra.gr/products/ste_giorte ή από 1η φεβρουαρίου στα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου