27/9/13

Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον του Ρίτσαρντ Μπαχ

 



Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον θα ήταν δυνατόν να αποτελέσει ένα υπερβατικό πρότυπο και μία αληθινή πηγή έμπνευσης για όσους επιθυμούν να αγωνίζονται , να υπερβαίνουν τα όρια τους , να γνωρίσουν σε βάθος τον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν τις δυνατότητες και να μυήσουν τους άλλους στην αληθινή γνώση για να συνεχίσουν τον αγώνα της αυτοβελτίωσής τους ώστε να αποτελέσουν το παράδειγμα προς μίμηση. 

Συμβαίνει πολλές φορές να απογοητευόμαστε από τη στυγνή πραγματικότητα, να (αυτο)εξοριζόμαστε από την κοινότητα, στη οποία συμμετέχουμε εκ γενετής, όμως συγχρόνως αντλούμε άπειρη δύναμη από μέσα μας για να ανοίξουμε τα φτερά μας και να καλλιεργήσουμε τα ταλέντα μας, όχι απλώς για να ικανοποιήσουμε τις βιολογικές ανάγκες μας, αλλά για την αληθινή αυτοβελτίωσή μας. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο για τον συνάνθρωπό του ακόμα και στην (αυτο)εξορία.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο παραμύθι που πίσω από τις περιπέτειες του Ιωνάθαν Λίβινγστον ο αναγνώστης διαβάζει τους δικούς του αγώνες για μία καλύτερη ζωή. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Καλή ανάγνωση 
                     και
                          καλούς αγώνες!

1 σχόλιο:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή